Twilight World

Bine ati venit in lumea Twilight!


  Kristen Stewart(Bella Swan)

  Distribuiţi
  avatar
  bella.swan
  Moderator
  Moderator

  Mesaje : 16
  Data de inscriere : 20/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : iasi

  Kristen Stewart(Bella Swan)

  Mesaj  bella.swan la data de Lun Iun 21, 2010 12:24 am

  Actritza I love you I love you I love you

  Kristen Jaymes Stewart (n. 9 aprilie 1990) este o actriţă de cinematograf şi televiziune americană. Este cunoscută pentru rolul ei din filmul bazat pe best-sellerul lui Stephenie Meyer, Amurg, unde interpretează rolul lui Bella Swan.
  I love you I love you I love you

  Biografie
  Kristen şi-a început cariera la vârsta de 9 ani, când un agent a văzut-o jucând într-o scenetă de Crăciun la colegiul unde învăţa.Tatal ei John Stewart este regizor si producător de televiziune (a lucrat pentru Fox ), iar mama ei Jules Mann-Stewart este supraveghetoare de scenarii din Maroochydore, Queensland, Australia.Are un frate mai mare Cameron Stewart.

  A mers la scoala până în clasa a 7-a, iar apoi şi-a continuat studiile acasă.

  Pe 16 noiembrie 2007, Summit Entertainment a anunţat că Kristen urma să interpreteze rolul Isabelei Swan în filmul filmul, bazat pe best-sellerul omonim scris de Stephenie Meyer. Kristen filma pentru Adventureland când regizoarea Catherine Hardwicke a vizitat studioul şi a fost „captivată” de felul în care juca. Kristen joacă împreună cu Robert Pattison, ce-l interpretează pe Edward Cullen, un vampir ce se îndrăgosteşte de Bella.  Personaj I love you I love you I love you
  Isabella Marie "Bella" Swan (mai apoi Isabella Marie Cullen) este un personaj fictiv şi protagonista seriei Amurg, scrisă de Stephenie Meyer. Seria Amurg, care e alcătuită din romanele Amurg, Luna nouă, Eclipsa, şi Zori de zi, e narată în general din punctul de vedere al Bellei.

  După ce pleacă din însoritul Phoenix, unde locuia mama ei, Renée, pentru a se muta în înnoratul oraş Forks împreună cu tatăl ei, Charlie, Bella face cunoştinţă cu membrii misterioasei familii a doctorului Cullen şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Edward Cullen. La scurt timp după aceea, ea îşi dă seama că în spatele obiceiurilor stranii ale familiei se ascunde un secret tulburător: ei sunt de fapt vampiri. Bellei însă nu îi pasă de asta, ba, mai mult, disperată să nu îşi piardă iubitul, ea îl imploră să o transforme şi pe ea într-un vampir. Edward însă nu îşi doreşte asta, şi, în cele din urmă, hotărăşte să o părăsească, în speranţa că ea va putea duce o viaţă normală în absenţa lui. Plecarea lui însă o aruncă pe Bella în cea mai neagră disperare, disperare din care numai prezenţa lui Jacob Black, un vechi prieten de familie, izbuteşte să o scoată. Jacob este însă vârcolac şi duşmanul vampirilor din naştere, aşa că, atunci când Edward se întoarce în cele din urmă la ea, Bella e forţată să renunţe pentru o vreme la prietenia cu el. Încetul cu încetul, fata îşi dă seama că sentimentele ei pentru Jacob depăşesc simpla prietenie, însă dragostea ei pentru el nu este suficient de mare pentru a o determina să îl părăsească pe Edward, cu care se mărită în cele din urmă. După ce dă naştere copilului lui Edward, o fetiţă pe nume Renesmee, Bella devine şi ea vampir.
   Acum este: Joi Ian 17, 2019 4:51 am