Twilight World

Bine ati venit in lumea Twilight!


  Nikki Reed(Rosalie Hale)

  Distribuiţi
  avatar
  bella.swan
  Moderator
  Moderator

  Mesaje : 16
  Data de inscriere : 20/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : iasi

  Nikki Reed(Rosalie Hale)

  Mesaj  bella.swan la data de Lun Iun 21, 2010 12:52 am

  Rosalie Hale
  Rosalie Lillian Hale este fiica adoptivă a lui Esme şi a lui Carlisle, sora adoptivă a lui Edward, Alice şi Jasper şi soţia lui Emmett. Vârsta ei fizică este de 18 ani. Ea e descrisă ca fiind foarte frumoasă, chiar şi pentru un vampir: e înaltă, are trup de statuie, şi păr lung şi blond.

  Rosalie s-a născut în 1915, în Rochester, New York, ca fiica unui bancher. Avea ochii de culoarea violetelor şi era o femeie frumoasă, elegantă şi stilată. Însă, deşi părea că are tot ce îşi doreşte, Rosalie era foarte invidioasă pe buna ei prietenă, Vera, care avea un copil. În timpul unei vizite la aceasta, Rosalie a remarcat că relaţia dintre Vera şi soţul ei era mult mai profundă decât relaţia pe care o avea ea cu logodnicul ei, Royce King II. În acea seară, pe când mergea acasă, ea s-a întâlnit cu Royce şi cu prietenii lui, toţi beţi. Ei au bătut-o, au abuzat sexual de ea şi au lăsat-o în stradă să moară. Carlisle a fost cel care a salvat-o, preschimbând-o în vampir. După transformare, Rosalie i-a urmărit, torturat şi ucis pe cei care o chinuiseră, inclusiv pe Royce, dar nu le-a băut sângele, deoarece nu voia ca o parte din ei să sălăşluiască în ea.

  Rosalie apare pentru prima oară în Amurg, drept sora lui Jasper. Personajul ei e descris drept vanitos şi egocentric, şi pentru o lungă perioadă de vreme e situat de către autoare mai degrabă printre duşmanii Bellei decât printre prietenii ei. În Luna nouă, ea este cea care îl informează greşit pe Edward că Bella a murit, determinându-l să plece spre Italia, pentru a le cere vampirilor Volturi să îl omoare. Mai târziu, atunci când Bella îi roagă pe membrii familiei Cullen să voteze dacă ea rămâne om sau devine vampir, Rosalie se opune, explicându-i Bellei că acesta nu este un stil de viaţă pe care ea însăşi să şi-l fi dorit. În Eclipsa, Meyer dezvăluie mai multe despre trecutul lui Rosalie şi despre motivul geloziei ei pe Bella. Adevărata dorinţă a lui Rosalie este să fie om şi să aibă copii, şi dorinţa ei e atât de intensă, încât ar fi în stare să renunţe la nemurire şi frumuseţe pentru a şi-o îndeplini. Astfel se explică de ce Rosalie devine aliata Bellei în Zori de zi în momentul în care aceasta ia decizia de a păstra sarcina.
  În adaptarea cinematografică, Rosalie este interpretată de actriţa Nikki Reed.....  Biografie Nikki Reed
  Nicole Houston "Nikki" Reed s-a nascut pe data de 17 ianuarie 1988 in Los Angeles,California,ca fiica a lui Cheryl Houston de meserie coafeza si a designerului Seth Reed.Dupa divortul parintilor a crescut alaturi de fratele sau impreuna cu mama lor. Reed a fost gazda unei serii de spectacole de atribuire, inclusiv Young Hollywood Awards (2003), şi Independent Spirits Awards Nominalizarea Show, urmată de Vest Independent Spirits Awards, ambele în 2004. Cariera in lumea reflectoarelor a inceput-o in anul 2003,in rolul lui Evie Zamora din filmul "Treisprezece".

  Alte filme in care a evoluat sunt ,,Omul lui dumnezeu", ,,Justitie", ,,Cherry Crush". Unul dintre rolurile importante l-a avut in anul 2008,interpretand-o pe frumoasa Rosalie Hale din filmul de mare succes Twilight. Aceasta a semnat deja pentru a 2-a parte a filmului, ,,Luna noua" care este in proces de filmare si care va aparea in noiembrie 2009. Timpul liber si-l petrece intre New York si Los Angeles cu prietenii. Una dintre apropiatii lui Nikki fiind chiar Christine Stewart, colega de platou din filmul Twilight.

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 4:51 am